Boertjes Makelaardij Staphorst

Gemeenteweg 75
7951 CE Staphorst
Tel: 0522-462844
staphorst@boertjes.nl
Drentseweg 39 A, 8426 EN Appelscha (AOG) Vraagprijs € 1.295.000,- k.k.
Drentseweg 39 A in Appelscha 8426 EN

Omschrijving

Prachtig paardenbedrijf met o.a. binnenrijhal, gelegen in een mooie landschappelijke omgeving van de Drents - Friese grens. Het geheel is ca. 9 jaar geleden nieuw gebouwd en staat op ca. 3 Ha huisperceel en grasland. Ook is er meer grond bij te kopen.
Thans is het professioneel in gebruik, maar gezien de opzet en omvang van de gebouwen is het ook zeer geschikt voor particuliere stal.

Aan de voorzijde met prachtig uitzicht over landerijen staat een sfeervol landhuis met grote tuin en aangebouwde garage voor twee auto’s. Indeling; stijlvolle entree, toilet, ruime kamer, eethoek en open keuken in landhuisstijl voorzien van apparatuur, bijkeuken, kelder, 3 slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, douche. Boven grote woon- slaapkamer, welke op te delen is naar meerdere slaapkamers.
De kamer, keuken en badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Het manegegebouw heeft een rijbaan van 22 x 50 m, uit te breiden naar 70 m, tevens inpandig fourageopslag, stalling voor machines en vrachtwagen. Verder kantine met bar, toiletten en douche, 24 mooie boxen, 2 opzadelplaatsen, spuitplaats en zadelkamer.
Naast de gebouwen liggen twee paddocks en een buitenrijbaan van 25 x 50 m. Er is een bouwvergunning aanwezig voor een twee rijhal.
Rondom de gebouwen ruime parkeermogelijkheden. Een paardenobject met vele mogelijkheden.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Paardenhouderij Productierechten Manege, Pension, Africht, Overig Overige voorzieningen Voorziening 1 2 paddocks Voorziening 2 Buitenrijbaan 25 x 50 meter Voorziening 3 Fourageopslag, stalling voor machines en vrachtwagen. Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.295.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 05 ha 24 a 00 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 1 m³ Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Bouwjaar 2002