Boertjes Makelaardij Staphorst

Gemeenteweg 75
7951 CE Staphorst
Tel: 0522-462844
staphorst@boertjes.nl
Valtherweg 29, 7875 TA Exloo (AOG) Vraagprijs € 649.000,- k.k.
Valtherweg 29 in Exloo 7875 TA

Omschrijving

Sfeervolle vrijstaande woning met stallen, schuren en buitenmanege. Mooi gelegen nabij Hippisch Centrum Exloo, waar gebruik van de binnenrijhallen tot de mogelijkheden behoord. Tevens naast de golfbaan en direct nabij uitgestrekte bossen met uitrij mogelijkheden.
Vanuit het woonhuis heeft u uitzicht over uw eigen weilanden en een natuurgebied. Totale perceelsoppervlakte 3,7 Ha. De naast het woonhuis gelegen paardenstal heeft 12 boxen, een zadelkamer, spuitplaats en toilet.

Tevens is er een ruime houten schuur van 14 x 20 m. met opslagruimte en een loopstal voor groepshuisvesting, aangebouwd aan deze schuur zijn er 3 ruime open loopstallen met aansluitend paddocks. Verder een stenen garage/werkplaats van 10 x 6 m., een longeercirkel van 16 m., een mestplaats, meerdere paddocks, een professionele buitenrijbaan van 20 x 60 m. met verlichting en sproei installatie, diverse weilanden. Het perceel ligt op zandgrond, de weilanden zijn omheind met Gallagher band en er is een eigen bron aanwezig.

Het woonhuis is gebouwd in 1965 en is recent nog uitgebouwd en voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met isolatieglas en verwarmd d.m.v. CV-ketel. Het woonhuis is met aanbouw verbonden aan een hobbyschuur met bijkeuken en kantoor.

De indeling is als volgt:
Beg.gr.: entree, hal, toilet, ruime kelder, royale L-vormige woonkamer met houtkachel, uitbouw met eetkeuken met inbouwapparatuur, voorzien van tuindeuren en weids uitzicht, bijkeuken, berging, complete badkamer, aanbouw kantoor, bijkeuken, hobbyruimte en werkplaats.
Verdieping: overloop, 4 slaapkamers met vaste kasten, apart toilet en ruime 2e badkamer met hoekbad, douche en wastafel.

Kortom een fijne woonplek en genieten van de natuur!!!
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Paardenhouderij Aantal paardenboxen 15 Afrastering Kunststofband Loodsen Houten schuur Oppervlakte: 280 m² Paardenstal Oppervlakte: 250 m² Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 649.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 03 ha 77 a 85 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 500 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 1965