Boertjes Makelaardij Staphorst

Gemeenteweg 75
7951 CE Staphorst
Tel: 0522-462844
staphorst@boertjes.nl
Tweede Blokweg 30, 7686 CN Geerdijk (AOG) Vraagprijs € 525.000,- k.k.
Tweede Blokweg 30 in Geerdijk 7686 CN

Omschrijving

Op een perceel van 6.940 m2 staat een prachtige nieuwbouwwoning van ruim 600 m3 en een gerenoveerde schuur (91m2) met 3 ruime stallen met spuitplaats. Het perceel met diverse weilanden en verlichte rijbak (20x40m) is geheel voorzien van een houtenhekwerk (Boavista-rikken en Jan Arts) en jonge beplanting. De rijbak is voorzien van een All Weather Tuft (AWT) bodem. Hierdoor is de bak het hele jaar te berijden.

Door de 4 verschillende terrassen rondom het huis kunt u altijd genieten van de zon. De oude eik zorgt voor nostalgie en werkt als parasol op de zeer warme dagen. Het huis is rondom voorzien van nieuwe bestrating. Hierbij is rekening gehouden met een authentieke uitstraling, maar ook met degelijkheid en stevige kwaliteit in verband met paarden en auto’s.

Dit paardenobject biedt het landelijk wonen van het buitengebied, maar ook de voordelen van een centrum met alle faciliteiten (uitgebreid winkelcentrum, scholen, gezondheidsvoorzieningen) op nog geen 5 minuten afstand. De N36 biedt een snelle verbinding naar de hoofdwegen. En er is een treinaansluiting (Station Geerdijk of Vroomshoop) richting Almelo en Ommen.
De aankoop van extra grond aangrenzend aan het perceel is bespreekbaar, gaat om 1 tot ruim 2 hectare.

Woning
Deze woning voldoet aan de moderne eisen m.b.t. de energie prestatienorm en beschikt over een energielabel A. Het is zeer goed geïsoleerd en onder andere voorzien van een WarmteTerug Win installatie. Het geheel is afgewerkt met hoogwaardige, duurzame materialen o.a. Sikkens muurverf, Ralph Lauren behang en Carrara marmer. Tevens is er een glasvezelnetwerk aanwezig en ligt er voorbereiding voor krachtstroom. Ook is eer een aansluiting op het drukriool.

INDELING:
Beneden
De woonkamer met erker kijkt uit op het achterland met o.a. de rijbak. Tevens kunt u via de openslaande deuren naar 1 van de 4 terrassen. Vanuit de keuken kijkt u uit over het voorland en de oprit. Tevens bevindt zich op de begane grond een ruime slaapkamer met aangrenzende 1e badkamer. Deze badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en dubbele douche.
De ruime hal is voorzien van Italiaans marmer en biedt toegang tot een ruim gasten toilet, bijkeuken/geïsoleerde garage en de (luie) trap naar het bovenvertrek.

Boven
Op de boven verdieping bevindt zich aan de overloop een ruime 2e badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en wastafel en 2 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is zodanig gesitueerd dat deze vrij eenvoudig kan worden opgedeeld in 2 kamers. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon. De overloop biedt tevens toegang tot de kast met HR cv-ketel en een vlizotrap naar over de gehele woning lopende vliering. Hier bevindt zich tevens de WTW-instalatie.

Stallen
De gerenoveerde schuur van 13x7 meter biedt via een deur en schuifdeur toegang tot 3 ruime boxen (2 boxen van 4x3m en 1 box van 3x3,5), een wasplaats, keukenblok en ruimte voor voeropslag en opslag. Twee stallen zijn voorzien van een hyndramatras en buitenluiken.
Tevens is er een tweepaards-stapmolen aanwezig.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Paardenhouderij Aantal paardenboxen 3 Afrastering Hout Overige voorzieningen Paardenhouderij Rijbaan 20 x 40 meter
Schuur 78 m2 met 3 stallen en spuitplaats
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 525.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 00 ha 69 a 40 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 600 m³ Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Bouwjaar 2007