Boertjes Makelaardij Staphorst

Gemeenteweg 75
7951 CE Staphorst
Tel: 0522-462844
staphorst@boertjes.nl
Roelof Brinkstraat 12, 7951 DW Staphorst, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 30,- p.m² p.j.
Roelof Brinkstraat 12 in Staphorst 7951 DW

Omschrijving

Brinkhorst II is een bedrijfsgebouw met kantoorruimte gelegen aan de Roelof Brinkstraat 12 te Staphorst. Het gebouw is in 2000 nog gerenoveerd en heeft een oppervlakte van ruim 2.300 m² waarvan nu voor verhuur wordt aangeboden: 330 m² kantoorruimte en 400 m² bedrijfshal.

Huurprijs voor bedrijfsruimte is € 30,- p.m. / p.j.
Huurprijs voor kantoorruimte is € 80,- p.m. / p.j.

De ruime en lichte kantoor- en vergaderruimtes zijn voorzien van kabelgoten en een luxe (Brink)klimaatbeheersing voor verwarming, koeling en luchtverversing. De bedrijfsruimte is in systeem opgebouwd. Spouwmuren, stalenspanten en een geïsoleerd plat dak geven ruimte aan een productie-, magazijn- en laboratoriumruimte. Tevens is er een opleidingscentrum en een testruimte gevestigd.

Het 3.640 m² grote terrein heeft een groene tuin aan de kantoorzijde en het magazijn/productiedeel ligt direct aan de Westerparallelweg en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Brinkhorst II is gelegen op bedrijventerrein De Baarge in Staphorst. De als economisch zeer belangrijke bestempelde A28 kent verschillende afslagen naar dit bedrijventerrein. De Baarge ligt parallel aan de spoorlijn Zwolle-Leeuwarden/Groningen. In de nabije toekomst zal ter hoogte van het Shell tankstation aan de A28 een afrit worden gerealiseerd welke voor de optimale rechtstreekse ontsluiting van de beide bedrijfsterreinen moet gaan zorgen. Hiermee krijgen ook de laatste hectares bedrijfsterrein van de gemeente Staphorst vorm. De provincie wil geen verder uitbreiding in dit gebied. Dit in combinatie met het voorkeursbeleid van de gemeente en de grote vraag aan de ondernemerszijde kan worden gesteld dat de grond in Staphorst voor bedrijfsactiviteiten schaars is.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 30,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 400 m² Perceeloppervlakte 3640 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 400 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeerpl. overdekt 0 Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station Op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. Op 1500 m tot 2000 m