Boertjes Makelaardij Staphorst

Gemeenteweg 75
7951 CE Staphorst
Tel: 0522-462844
staphorst@boertjes.nl
Coevorderweg 18 C, 7735 KH Arrien Koopsom € 250.000,- k.k.
Coevorderweg 18 C in Arrien 7735 KH

Omschrijving

UNIEKE BOUWKAVEL!!!

In het prachtige buitengebied tussen Ommen en Hardenberg, in het buurtschap Arriën, bieden wij u twee uitzonderlijke mooie bouwkavels, elk 2.500 m2 groot, aan. De bouwkavels zijn gelegen in het landelijk gebied en zijn direct gelegen aan een uitgebreid bosgebied grenzend in het Vechtdal.

Er mag per kavel een vrijstaand woonhuis gebouwd worden met een inhoud van 750 m3. Verder mag er nog een bijgebouw bij de woning gerealiseerd worden van 150 m2. De beide kavels vormen een klein woonerf met twee bestaande woningen en hebben een eigen toegang vanaf de Coevorderweg. Er is, naast de 2.500 m2, eventueel meer grond te koop.

Arriën is op ca. 4,5 km afstand gelegen van de kern Ommen. Het daarbij behorende buurtschap Hoogengraven heeft een basisschool, restaurant en ligt direct tegen een uitgebreid bosgebied aan, waar ook de golfbaan “Hooge Graven” is gesitueerd.
De kavels zijn ontwikkeld in het kader van “rood voor rood” regeling van de gemeente Ommen. De huidige agrarische gebouwen worden verwijderd zodra de kavels verkocht zijn. Bij de planontwikkeling zijn afspraken gemaakt voor de landelijke inrichting van het terrein. Deze is passend ontworpen door een landschapsarchitect en vormt één geheel met de mooie omgeving.
Wij ontvangen u graag na afspraak op de locatie en verstrekken u met plezier alle informatie.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 250.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2500 m² Kadasteroppervlakte 2500 m² Kadastrale gegevens Gemeente Ambt-Ommen Sectie O Perceelnummer 518 Oppervlakte 2500 m² Eigendomssituatie Volle eigendom