Boertjes Makelaardij Staphorst

Gemeenteweg 75
7951 CE Staphorst
Tel: 0522-462844
staphorst@boertjes.nl
Oude Rijksweg 331 *, 7954 EL Rouveen Vraagprijs € 149.500,- k.k.
Oude Rijksweg 331 * in Rouveen 7954 EL

Omschrijving

Wilt u graag wonen aan de streek? Spreekt de mogelijkheid u aan, om een betaalbare, ruime helft van een woonboerderij, geheel naar eigen smaak te kunnen inrichten? Dan is dit u kans!

Het betreft een voormalige winkelruimte met een ruime zolder en verschillende ruimtes welke momenteel in gebruik zijn voor opslag. Achter de woning staat een vrijstaande fietsenschuur. Het geheel staat op een kavel van ca. 480 m2.

Op de begane grond is veel ruimte aanwezig voor het creëren van een woonkamer, woonkeuken, bijkeuken en eventueel een slaapkamer en badkamer. De verdieping beschikt over voldoende ruimte voor diverse slaapkamers. Naast het huis is een houten schuur aangebouwd. Deze ruimte kan naar wens ook als tuin ingericht worden.

Het achterhuis is netjes afgewerkt en grotendeels voorzien van spouwmuren. Het casco kan dan ook al gebruikt worden als basis voor de nieuwe woning. Aangezien het hier geen kale deel betreft, maar het achterhuis voor andere doeleinden is gebruikt, behoeft dit minder verbouwing om het geschikt te maken voor bewoning.

Op de artist impressions (foto 2 + foto 12) ziet u een beeld hoe het geheel eruit kan zien wanneer een tuin is aangelegd en het achterhuis verbouwd. Uiteraard is dit naar eigen invulling. De houten garage aan de achterzijde kan eventueel ook extra oppervlakte voor een woonkamer zijn wanneer deze vorm wordt aangehouden bij de nieuwe woning.

Het is de bedoeling dat de gehele boerderij wordt gesplitst in twee woonhuizen. Twee wooneenheden zijn reeds toegestaan in het bestemmingsplan, waardoor een snelle procedure doorlopen kan worden.

LET OP! De plattegrond is van de gehele boerderij. Het aangebodene betreft het achterhuis met winkel gedeelte. Het voorhuis hoort niet bij deze helft van de boerderij.

Kom en zie, welke mogelijkheden deze woonboerderij u biedt!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 149.500,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning woonboerderij Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1943 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 190 m² Perceeloppervlakte 581 m² Overige inpandige ruimte 15 m² Inhoud 950 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Warmwater Geen Buitenruimte Tuin Achtertuin, Zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 90 m² (5.0 m bij 18.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Staphorst Sectie AP Perceelnummer 1576 Oppervlakte 581 m² Eigendomssituatie Volle eigendom