Mijn favorieten

Verkoop

U gaat uw woning of bedrijf verkopen. Voor velen is dit een ingrijpend besluit. Uiteraard wilt u hierbij een optimaal verkoopresultaat behalen. De NVM-makelaars van Boertjes hebben de expertise en ervaring om het gehele traject deskundig en actief te begeleiden. Als geen ander kennen zij de lokale markt en hebben een omvangrijk relatienetwerk.


Boertjes heeft gespecialiseerde makelaars voor onder andere:

• Woningen in Stad en Land
• Paardenobjecten particulier
• Paardenobjecten professioneel
• Bedrijfspanden
• Agrarisch onroerend goed


Voor iedere sector heeft Boertjes een gespecialiseerd lidmaatschap bij de betreffende NVM-vakgroep, wat een hoog kwaliteitsniveau en up-to-date kennis garandeert.


Wij kunnen uw object breed in de markt presenteren via onze twee kantoren, advertenties in dag- en weekbladen en in vakpers en daarnaast bieden onze eigen website en Funda een uitstekende en professionele etalage.


Tijdens een uitvoerig gesprek vooraf wordt een verkoopplan met u opgesteld en duidelijke afspraken gemaakt. Naast uw wensen komen zaken aan de orde als marketing, begeleiden tijdens bezichtigingen, onderhandelingen, koopakte opstellen en de afhandeling bij de notaris.

Actuele hypotheekrente

variabel vanaf:    1.50%*
 5  jaar vanaf:      1.25%*
10 jaar vanaf:      1.71%*
20 jaar vanaf:      2.25%*
30 jaar vanaf:      2.51%*

Bel ons voor advies op maat!
0522-462844


*Rente van week 28 2018,  uitgaande van maandelijkse betaling van een hypothecaire lening van € 265.000,- bestaande bouw  annuitair, looptijd 30 jaar. Bron: HDN. Rentewijziging en typefouten voorbehouden.