Mijn favorieten

Energie krijgen wat u verwacht - Gastblog Eenvoud energie

Het veranderen van energieleverancier is voor veel mensen een groot avontuur. De cruciale vraag is dan: hoe krijgt u wat u verwacht? En wat als u niet krijgt wat u verwacht…
 

Wissel van energieleverancier
Het wisselen van energieleverancier kunt u op verschillende manieren doen. Via een vergelijkingssite op internet of rechtstreeks bij de energieleverancier. Als u dit leuk vindt om te doen of u bent thuis in de materie, is dit geen enkel probleem. Als u maar krijgt wat u verwacht!

Energieadviseur: helpt u bij het besparen
Een andere optie is om een energieadviseur in de arm nemen, die u stap voor stap helpt om de verandering(en) door te voeren. Net als dat u Boertjes Makelaardij inschakelt voor de aan- of verkoop van uw woning, of dat u een gesprek hebt met een adviseur bij uw verzekeraar. De kans dat u dan krijgt, wat u verwacht, is aanzienlijk groter omdat u in alle rust duidelijk kunt aangeven hoe u het wilt. U kunt al uw vragen stellen aan uw agent, die bij u aan de keukentafel zit. En mochten zich veranderingen voordoen in uw situatie, dan is uw energieadviseur het aanspreekpunt voor uw energiezaken. Hij zal uw zaken blijven behartigen.
 

Kortom, als u het niet leuk vindt om van energieleverancier te veranderen en toch ook niet teveel wilt betalen, neem een adviseur in vertrouwen, die uw zaken zal behartigen. De kans, dat u dan krijgt wat u verwacht, is dan vele malen groter!
 Hendrik Jan Boer
Eenvoud Energie
06-13408280
www.eenvoudenergie.nl
info@eenvoudenergie.nl

Actuele rente

30 jaar vanaf:       2.49%*
20 jaar vanaf:       2.24%*
10 jaar vanaf:        1.66%*
 5  jaar vanaf:        1.25%*
variabel vanaf:     1.50%*


Bel ons voor advies op maat!
0522-462844


*Rente van week 38 2018,  uitgaande van maandelijkse betaling van een hypothecaire lening van € 265.000,- bestaande bouw  annuitair, looptijd 30 jaar. Bron: HDN. Rentewijziging en typefouten voorbehouden.