Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Larinkmars 4 - 5 in Ommen 7731 RB

Larinkmars 4 - 5

7731 RB Ommen, NL
Prijs op aanvraag Verkocht

Omschrijving

Een uniek object op een even unieke locatie aan de Overijsselse Vecht. Het gaat hier om voormalig agrarisch bedrijf met twee woningen op totaal ca. 6.60 Ha grond. Het onderhoud is matig. De huidige bestemming is "agrarisch" en de gemeente is voornemens om de bestemming te wijzigen naar "natuur- horeca en educatie". Deze bestemming geeft bijzondere mogelijkheden voor het gebruik en exploitatie....
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Overig agrarisch Grondsoort Zand Perceeloppervlakte 06 ha 60 a 00 ca
Lees meer

Omschrijving

Een uniek object op een even unieke locatie aan de Overijsselse Vecht. Het gaat hier om voormalig agrarisch bedrijf met twee woningen op totaal ca. 6.60 Ha grond. Het onderhoud is matig. De huidige bestemming is "agrarisch" en de gemeente is voornemens om de bestemming te wijzigen naar "natuur- horeca en educatie". Deze bestemming geeft bijzondere mogelijkheden voor het gebruik en exploitatie.

Lariksmars 4 betreft de boerderij met schuren w.o. een voormalige loopstal, kapschuur en stenen schuur. De indeling van de woning is; woonkamer, keuken, badkamer met douche en ligbad, toilet, tweede woonkamer en slaapkamer. Verder enkele ruimten die naar eigen wensen zijn te bestemmen. Verwarming d.m.v. gaskachels.

Lariksmars 5 betreft een vrijstaande woning met vrijstaande dubbele garage en hobbyruimte. De indeling van de woning is; hal, kamer, woonkeuken, bijkeuken, 3 slaapkamers beneden en badkamer met douche, toilet en bergzolder.

De gebouwen zijn omringd door gronden van Staatsbosbeheer die dit als natuurgebied beheren. Het stadje Ommen is op redelijk korte afstand gelegen.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Overig agrarisch Type onderneming Overig agrarisch Grondsoort Zand Overige voorzieningen Overig 2 bedrijfswoningen, loopstal, 2 jongveestallen, mestsilo, loods, voormalige varkensstal en verdere aan- en toebehoren. Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 06 ha 60 a 00 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 2 Inhoud 774 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Redelijk Bouwjaar 1970
Route van naar Larinkmars 4 - 5, 7731 RB Ommen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.