Boertjes Makelaardij Staphorst

Gemeenteweg 75
7951 CE Staphorst
Tel: 0522-462844
staphorst@boertjes.nl
Wildekampseweg 82 A, 8191 BW Wapenveld (AOG) Vraagprijs € 100,- p.m.
Wildekampseweg 82 A in Wapenveld 8191 BW

Omschrijving

Ten zuiden van Zwolle gelegen, aan de rand van Wapenveld, trainings-/handelsstal met binnenrijbaan. Op deze locatie zijn enkele stallen beschikbaar voor verhuur aan een professionele ruiter/amazone. De stallen zijn gesitueerd in blokken van 8 of 9 boxen, wat de mogelijkheid biedt om een eigen gedeelte in de stal te huren. De nieuwe boxen zijn voorzien van een voerhek (afsluitbaar) voor het onbeperkt aanbieden van ruwvoer, zodat er geen vaste voertijden noodzakelijk zijn.

In het gebouw is een binnenrijbaan van 20x40 m aanwezig die gedeeld wordt met momenteel één ander bedrijf. Aan de voorzijde van de binnenrijbaan is een kantine met keukenruimte beschikbaar. Tevens zijn een buitenrijbaan, diverse paddocks en een longeercirkel aanwezig. De omheining en buitenbodems zijn in het afgelopen jaar vernieuwd.

Maximaal 17 stallen zijn beschikbaar voor verhuur. Bij het object is geen woonruimte aanwezig. Voor incidenteel overnachten (bijv. bij ziekte of bevalling van een paard) is er een slaapkamer aanwezig. In de directe omgeving zijn diverse recreatieparken, wat wellicht een mogelijkheid biedt om daar woonruimte te huren indien een huurder niet in de directe omgeving woonachtig is.

Gelegen aan de rand van een woonwijk. Tevens gelegen aan de uitgebreide bossen van de Veluwe voor prachtige uitrijmogelijkheden.

Huurprijs € 100,- per box per maand.
Huurprijs inclusief gezamenlijk gebruik van faciliteiten.
Verzorging en uitmesten dient de huurder zelf uit te voeren.
Algemeen Aanmelding In verhuur genomen Hoofdtype(n) Paardenhouderij Aantal paardenboxen 17 Afrastering Hout, Kunststofband Rijhallen Binnenrijhal Oppervlakte: 800 m²; bouwjaar: 1970; Kantine aanwezig Overige voorzieningen Paardenhouderij Buitenrijbaan
Longeercirkel
Paddocks
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 100,- per maand Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 00 ha 58 a 09 ca Woonruimte Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwperiode 1971-1980