Boertjes Makelaardij Staphorst

Gemeenteweg 75
7951 CE Staphorst
Tel: 0522-462844
staphorst@boertjes.nl
Julianastraat 77, 7701 GK Dedemsvaart, Winkelruimte (BOG) Prijs n.o.t.k. Huurprijs op aanvraag
Julianastraat 77 in Dedemsvaart 7701 GK

Omschrijving

Winkelpand met appartementen gelegen op goede locatie in het winkelgebied van Dedemsvaart. Dit pand heeft op de begane grond een winkelruimte van ca. 485 m2. Op de eerste verdieping zijn twee appartementen in verhuurde staat gelegen. Aan de voorzijde van het pand is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

TE HUUR:
Winkelruimte van ca. 485 m2 met een etalagebreedte van ca. 10 meter. Aan de achterzijde van de zaak is een kantine met keuken, toilet, kantoorruimte en magazijn aanwezig. De ruimte wordt verwarmd middels centrale verwarming.

TE KOOP:
Eventueel is het gehele pand te koop. Dit betreft het te huur staande winkelpand en de twee verhuurde appartementen met een interessante huurprijs. De appartementen zijn bereikbaar via een trapopgang gelegen naast het winkelpand en hebben een gezamenlijke entree en hal. Vanuit deze hal zijn beide appartementen voorzien van een eigen toegang. Beide appartementen hebben een hal, badkamer met wc, kamer, open keuken en één slaapkamer.

Op het geheel rust een enkelbestemming gemengd met functieaanduiding detailhandel.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs Prijs n.o.t.k. Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1925 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 542 m² Verkoopoppervlakte 485 m² Perceeloppervlakte 749 m² Frontbreedte 1070 cm Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2