Mijn favorieten

Aankoop

Uw vragen

Het kopen van een huis is een ingrijpende beslissing. Dit gebeurt meestal slechts enkele malen in uw leven. Financiële, emotionele en sociale overwegingen spelen een grote rol bij het maken van uw keuze. Veel vragen komen op u af. Welk bedrag kan en wil ik uitgeven en wat betekent dit voor mijn maandlasten? Hoe kom ik aan betrouwbare informatie over de juiste waarde van een object, geldende wet- en regelgeving, onderhoud en gebreken?
 

Ervaren specialisten

De mensen van Boertjes Makelaardij kennen alle facetten van het aankoopproces door en door. Of het nu gaat om een woning in dorp of stad, een woonboerderij in landelijk gebied, een professioneel paardenbedrijf, een nieuwbouwwoning, een bedrijfspand of agrarisch onroerend goed. Gedurende ons 65-jarig bestaan hebben wij op al deze werkgebieden specialistische kennis opgebouwd. Samen met een grondige actuele marktkennis, een uitgebreid relatienetwerk en persoonlijke betrokkenheid vormt dit een vertrouwde basis om verantwoorde beslissingen te kunnen nemen.
 

 

Aankoop- of verkoopmakelaar

Zodra u een object wilt kopen, ontmoet u meestal de makelaar van de verkopende partij. Die is er niet om úw belangen te behartigen, maar om de verkoper te adviseren. Zoekt u een expert waar u op kunt vertrouwen, maak dan vrijblijvend een afspraak met een specialist van Boertjes Makelaardij. We maken vooraf heldere afspraken.
 

Uw winst

Tijdens uw zoektocht en rond het aankooptraject staan de makelaars van Boertjes u graag persoonlijk én professioneel met raad en daad terzijde. De goed opgeleide en ervaren makelaars van Boertjes loodsen u veilig en professioneel door het woud van wetten, regels, juridische en bouwtechnische zaken.

Heeft u uw persoonlijke zoekprofiel al scherp voor ogen?
De financiële mogelijkheden helder in kaart gebracht?
Samen maken we uw plannen concreet.