Mijn favorieten

Paardenobjecten

Onze passie voor deze viervoeters hebben wij als familie, maar ook onze medewerkers hebben vrijwel allemaal een unieke band met paarden. Inmiddels hebben wij een ruime ervaring opgebouwd die geleid hebben tot een uitgebreide kennis van o.a. maneges, pensionstallen en woonboerderijen. Landelijk maar ook een internationaal staan wij bekend als makelaar voor zowel professionele als particuliere paardenliefhebbers.
 


 
Groot netwerk
Doordat we zelf jarenlang bestuurlijk actief zijn geweest binnen de agrarische vakgroep van de NVM en diverse functies hebben bekleed binnen de paardensector weten we goed de weg in de ‘paardenwereld’. Daarnaast hebben we goede connecties met organisaties zoals de sportorganisatie KNHS, paardenstamboek KWPN en federatie voor ruitersportcentra FNRS. Wij zijn aanwezig op de meeste paardenevenementen regionaal en landelijk, zodat wij onze contacten blijven ontmoeten en een specialist binnen de paardensector blijven.
 
Ons specialisme zorgt ervoor dat wij u goed kunnen adviseren tijdens de aan- en verkoop van een paardenobject. Wij hebben landelijke kennis en ervaring met de verkoop en zijn op de hoogte van alle actuele wet- en regelgevingen.
 
Taxaties paardenobjecten
Wij zijn gecertificeerd via de TMI (Taxatie Management Instituut) zodat u een zeer goed onderbouwd en transparant taxatierapport ontvangt die u nodig heeft bij bijna alle geldverstrekkers. Landelijk zijn er slechts enkele makelaars die deze taxaties mogen uitvoeren.
 
Vraag een taxatie voor een paardenobject aan >
 

Actuele rente

30 jaar vanaf:       1.76%*
20 jaar vanaf:       1.44%*
10 jaar vanaf:        0.74%*
 5  jaar vanaf:        0.49%*
variabel vanaf:     1.31%*


Bel ons voor advies op maat!
0522-462844


*Rente van week 13 2020,  uitgaande van maandelijkse betaling van een hypothecaire lening van € 265.000,- bestaande bouw  annuitair, looptijd 30 jaar. Bron: HDN. Rentewijziging en typefouten voorbehouden.

.

Woning van de maand