Mijn favorieten

Plan van aanpak

Het verkopen van een woning is een ingrijpende en vaak emotionele gebeurtenis. Hoe gaat dit nu exact in zijn werk en welke stappen komen we allemaal tegen. Graag leggen wij onze werkwijze uit, geen onduidelijkheden maar een duidelijk plan van aanpak.
 
Waardebepaling
Tijdens de waardebepaling bekijken we de woning en geven we een reële waarde. In onze NVM-database kunnen wij de waarde van woningen in de buurt bekijken en de verkoopcijfers zien van woningen in uw regio. Wij geven u advies voor de vraagprijs
 
Plan van aanpak
We stellen samen een plan van aanpak op. Hierbij bespreken wij de gewenste verkooptermijn, deze kan invloed hebben op de opbrengst van uw woning. Natuurlijk passen we ook de middelen hierop aan, desgewenst zetten we meer middelen in om de gewenste verkoopdatum te behalen. Wij zullen er alles aan doen om het plan van aanpak zo op te stellen dat de doelen behaald worden.
 
Woningpresentatie
Hoe uw woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit kan zien bespreken we tijdens de waardebepaling. Als u aangeeft gereed te zijn, plannen we een afspraak met een professionele fotograaf. Hij of zij zet uw woning zo realistisch mogelijk op de foto. Door het gebruik van een groothoeklens en een professionele nabewerkingsstudio is dit resultaat met een gewone camera niet te verkrijgen. Ook worden er 360 graden video’s gemaakt voor de virtuele tour.
 
Extra marketingmiddelen
Naast de middelen die wij standaard inzetten voor de verkoop van uw woning zoals een aankondiging op Facebook, plaatsing op Funda en het maken van een brochure, folder en etalagekaart, kunnen we ervoor kiezen om extra marketingmiddelen in te zetten. Enkele voorbeelden zijn een advertentie op Facebook speciaal gericht op uw doelgroep of regio, een advertentie in de krant of een promotie op Funda. Alle mogelijkheden bespreken we tijdens het opstellen van het plan van aanpak, natuurlijk kan en mag dit te allen tijde worden bijgestuurd.
 
Drukwerk
Voor iedereen die geïnteresseerd is hebben wij een brochure, ook iedereen ontvangt deze na een bezichtiging. Zo hebben de kijkers een goed naslagwerk en kunnen ze thuis alle informatie nog eens rustig nalezen. De brochure is via Funda.nl en onze eigen website ook te downloaden, een potentiële koper kan dus te allen tijde bij deze informatie. Ook komt u woning in onze etalage te hangen. Bij de start van de verkoop voorzien van een label nieuw, zodat passerend publiek snel de nieuwe woning kan bekijken.
 
Communicatie
Dit is één van de belangrijkste tools in het verkoopproces. Wij verzorgen het contact met potentiele kopers en begeleiden voor u de bezichtiging. In overleg wordt de afspraak voor de bezichtiging ingepland zodat u genoeg tijd heeft om uw huis optimaal voor te bereiden. Nadien wordt u telefonisch op de hoogte gebracht om een eerste reactie van de kijkers aan u door te geven. Ook kunt u zelf alle afspraken, terugkoppeling en documenten inzien via ons klantenportaal “Mijn NVM”. Zo houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte van het verloop van het verkooptraject. Zodra er eenmaal een koper gevonden is en  de onderhandelingen zijn afgerond, gaan wij ook met u mee tijdens de inspectie en overdracht van uw huis bij de notaris
 
Aanvullende diensten
Aankoop - Naast begeleiding bij verkoop kunnen we u ook helpen bij de volgende stap. We gaan graag mee naar het nieuwe huis wat u op het oog heeft. Daarbij adviseren wij een mogelijke aankoopprijs en voeren de onderhandelingen. Onderhandelen is immers ons dagelijks werk, door scherp te onderhandelen verdienen wij onze diensten voor u terug. Is het gelukt om tot een aankoop te komen? Dan controleren we alle documenten van de verkopende makelaar en notaris.
 
Taxaties – Bij aankoop en financiering van een nieuw huis heeft u vaak een taxatierapport nodig. Ook in andere situaties zoals bijvoorbeeld een boedelscheiding of fiscale doeleinden dient er soms een taxatierapport te worden opgesteld. Wij zijn gecertificeerd NRVT taxateurs en verzorgen deze taxatie graag voor u.
 
Hypotheken - Bij een ander huis hoort vaak ook een veranderd financieel plaatje. U kunt ook bij ons terecht voor een volledig financieel advies. In onze financieringsplannen houden wij rekening met uw huidige situatie én met plannen voor de toekomst. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij verzorgen voor u de nieuwe hypotheek en de begeleiding van dit hele traject.

Deze aanvullende diensten kunt u ook afnemen in combinatie met de verkoop van uw huidige huis. Zo bent u verzekerd van een gedegen begeleiding in het hele traject en ontvangt u ook nog eens een korting op de courtage. Bekijk onze pakketten >
 
 

Actuele rente

30 jaar vanaf:       1.90%*
20 jaar vanaf:       1.55%*
10 jaar vanaf:        0.74%*
 5  jaar vanaf:        0.49%*
variabel vanaf:     1.45%*


Bel ons voor advies op maat!
0522-462844


*Rente van week 9 2020,  uitgaande van maandelijkse betaling van een hypothecaire lening van € 265.000,- bestaande bouw  annuitair, looptijd 30 jaar. Bron: HDN. Rentewijziging en typefouten voorbehouden.