Mijn favorieten

Verkoop en aankoop

U bent van plan om uw huidige woning te verkopen, u wilt uw droomhuis kopen of misschien wilt u wel allebei. Wij helpen u graag bij dit traject, want een huis kopen of verkopen is een ingrijpend besluit. U wilt het optimale verkoopresultaat behalen en bij de aankoop kunt u vertrouwen op onze kennis en ervaring wat betreft geldende wet- en regelgeving, de juiste waarde van de woning.

Daarnaast bekijken we nauwlettend het onderhoud en evt. gebreken te constateren voor de aankoop. Wij bieden verschillende pakketten, zodat u zelf kunt kiezen wat u door ons laat uitvoeren. Maakt u gebruik van meerdere diensten? Dan hebben we extra korte lijnen en ontvangt u zelfs een korting op de courtage!
 
Boertjes Makelaardij is gespecialiseerd in:

 
Voor iedere sector hebben wij gespecialiseerde makelaars die aangesloten zijn bij de NVM-vakgroep. Dit garandeert een hoog kwaliteitsniveau en u bent zeker van een up-to-date kennisniveau. Bekijk alle voordelen van een NVM-makelaar >
 
Als starter is alles nieuw
Nieuw is spannend en vaak wordt in het enthousiasme niet aan alles gedacht. Onze makelaar bekijkt samen met u de woning, zal u het onderhoud en evt. gebreken tonen. Heeft inzicht in de waarde van de woning en woningen in de buurt, zodat u een reëel bod kunt uitbrengen. Tijdens het gehele traject, van bezichtiging tot de uiteindelijke overdracht zullen wij u begeleiden. Zeker wanneer u voor de eerste keer een woning koopt is dit wel zo prettig.
 
Verkoop en aankoop in één
Natuurlijk kan het voorkomen dat u uw huidige woning wilt verkopen en een nieuwe woning wilt aankopen. Soms gaan we eerst op zoek naar een nieuwe woning voordat we tot de verkoop van de huidige woning overgaan. Natuurlijk kan het zijn dat u al een woning op het oog heeft en u zich eerst wil richten op de verkoop van de huidige woning. Aan de hand van een plan van aanpak gaan we aan de slag. Hierdoor is het voor beide partijen helder wanneer en welke stappen er genomen worden.

Een woning kopen, wij helpen u als aankoopmakelaar
Wanneer u een woning wilt kopen ontmoet u altijd de makelaar die deze woning te koop heeft staan. Die staat er in opdracht van de verkopende partij en is er niet om uw belangen te behartigen. Wij helpen u graag bij het aankooptraject, gaan mee tijdens een bezichtiging, begeleiden biedingen en het gehele juridische traject. Ook hebben wij inzicht in de waarde van de woning en de woningen in de buurt, zodat u zeker weet dat u een marktconform bod kan uitbrengen op uw droomhuis.
 
Het optimale verkoopresultaat behalen
Bij de verkoop van uw woning wilt u het liefst winst behalen. Voordat we gaan verkopen bespreken we in een eerste gesprek uw wensen. We bekijken de woning en geven tips en adviezen om een optimaal verkooptraject te behalen. Denk hierbij aan schilderwerkzaamheden, enkele stylingstips of bijv. het weghalen of juist plaatsen van sommige meubels. We maken een plan van aanpak en plannen een afspraak voor de fotografie en starten de verkoop! Alles voor een optimaal verkoopresultaat.

Waarom NVM?

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor makelaars en taxateurs NVM, dit biedt u een aantal voordelen.

Lezen wat dit precies inhoudt?

Klik op deze link