Mijn favorieten

Waarom zou iedereen moeten paardrijden?

Paardrijden is een fantastische sport, daar zullen de meeste ruiters mee instemmen. Maar paardrijden is niet alleen leuk, het is goed voor lichaam en geest!

Discipline
Paardrijden is eigenlijk geen sport, maar een levensstijl. Je paard heeft namelijk altijd aandacht nodig. Verzorging, eten en drinken, beweging... Daar moet jij als ruiter voor zorgen. Ook wanneer jij even geen zin of tijd hebt, je paard is je nodig! Dat heet discipline.

Doorzettingsvermogen
Omdat je verantwoordelijkheid voor je paard hebt, krijg je ook veel meer zelfvertrouwen. Je paard gaat namelijk naar je luisteren en dingen van jou leren. Omdat het paard natuurlijk niet altijd naar je zal luisteren, leer je geduld te hebben en gefocust te blijven op je doel, net zolang doorgaan totdat je doel is behaalt!

Superlichaam
Ook verbeter je balans en coördinatie, word je sterker en stabieler en train je je lichaam en je spieren! Zo gebruik je tijdens het paardrijden onder andere je buik-, rug- en bekkenbodemspieren. Als ruiter ontwikkel je dus ook nog eens een strak lichaam!

Spiegel
Een paard is een spiegel van jezelf. Zit je niet helemaal lekker in je vel, ben je wat onzeker dan zal je paard dit direct merken en zich anders gaan gedragen. Vandaar dat paarden ook vaak ingezet worden bij revalidatietrajecten, coaching en om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Wij houden van paarden en hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Want naast het verkopen van woningen en bedrijfspanden zijn wij specialist in het verkopen van paardenobjecten. Hier zijn we trots op: neem een kijkje in ons aanbod paardenobjecten >

Actuele rente

30 jaar vanaf:       2.49%*
20 jaar vanaf:       2.24%*
10 jaar vanaf:        1.66%*
 5  jaar vanaf:        1.25%*
variabel vanaf:     1.50%*


Bel ons voor advies op maat!
0522-462844


*Rente van week 38 2018,  uitgaande van maandelijkse betaling van een hypothecaire lening van € 265.000,- bestaande bouw  annuitair, looptijd 30 jaar. Bron: HDN. Rentewijziging en typefouten voorbehouden.