Mijn favorieten

Taxaties


Taxatie-specialisten voor elke sector


Ook voor taxaties van alle soorten onroerend goed kunt u bij de ervaren specialisten van Boertjes terecht.  Voor elk sector zijn wij aangesloten bij de betreffende gespecialiseerde vakgroep van de NVM. De wijze van taxeren wordt bepaald door onze ervaring en actuele marktkennis. Zo zijn wij thuis in de sectoren:
 

• Woningen in Stad en Land
• Paardenobjecten particulier
• Paardenobjecten professioneel
• Bedrijfspanden
• Agrarisch onroerend goed

Bovendien zijn wij goed op hoogte van de regels omtrent ruimtelijke ordening, milieuwetgeving en bouwkundige zaken. Regelmatig worden wij om advies gevraagd bij zaken over ruimtelijke ordening, zoals onteigening, planschade en projectontwikkeling.
 

Waarom NWWI taxeren?

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is een taxatie-instituut voor gevalideerde taxaties. Een taxatierapport kan nodig zijn voor een hypotheekaanvraag, een boedelscheiding of voor fiscale doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer een hypotheek wordt afgesloten met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) vraagt een bank veelal om een gevalideerd taxatierapport. 
 

NWWI gevalideerde taxatie aanvragen

Wilt u direct een taxatieopdracht aan ons geven voor een NWWI-rapport?
Via deze link van Makelaarskantoor Boertjes op de website van NWWI.nl kunt u eenvoudig uw gegevens invoeren voor een aanvraag.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
 

 

Bedrijfstaxaties

Speciaal voor het taxeren van bedrijfs onroerendgoed en paardenbedrijven zijn wij gecertificeerd TMI-taxateur. 

Taxaties uitgevoerd in TMI is de nieuwe standaard voor banken en andere geldverstrekkers. Met dit systeem ontvangt u een zeer goed onderbouwd en transparant taxatierapport. Deze rapporten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaards in de markt.