Mijn favorieten

Nieuws

Fiscale aftrek afgeschaft bij Rijksmonumenten
Geplaatst op: 29 december 2018
De Eerste Kamer heeft ingestemd met het wetsvoorstel om de fiscale aftrek voor rijksmonumenteigenaren af te schaffen. Per 1 januari 2019 is er een nieuwe subsidieregeling van kracht voor eigenaren van een rijksmonument met een woonfunctie
Wetswijzigingen in 2019
Geplaatst op: 27 december 2018
Welke wetswijzigingen vinden er plaats in 2019 met betrekking tot de woningmarkt? Wij zetten de belangrijkste wijzigingen voor u op een rij.
Gewijzigde openingstijden kerst en jaarwisseling
Geplaatst op: 17 december 2018
Rondom de feestdagen hanteren wij andere openingstijden dan u van ons gewend bent.
Doorstart woningbouw wijk De Slagen in Staphorst
Geplaatst op: 3 december 2018
Staphorst Ontwikkeling BV en gemeente Staphorst hebben overeenstemming bereikt over de afronding van de huidige wijk en het ontwikkelen van de tweede fase in De Slagen. Vanaf 18 december start Staphorst Ontwikkeling de verkoop van de kavels in fase 1 De Slagen.
Winnaar prijsvraag zomerbraderie
Geplaatst op: 7 september 2018
Prijswinnaars Aaltje en Jan Dunnink uit Staphorst ontvingen vandaag een mooie bos bloemen en de bon voor een weekendje weg.
Vakantie? Laat je huis veilig achter!
Geplaatst op: 27 juli 2018
Koffers gepakt en tickets in de tas; Fijne vakantie! Laat ook uw huis veilig achter met deze tips.
Wat jij als starter moet weten over je hypotheek
Geplaatst op: 15 maart 2018
Ben jij van plan om een woning te kopen? Dan sta je voor een belangrijke stap in je leven. Wij informeren je alvast over een aantal punten die iedereen tegenkomt bij het afsluiten van een hypotheek.
Zeven redenen om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag
Geplaatst op: 10 maart 2018
Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend de 85.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien. In de laatste edities deden bijna 18.000 woningeigenaren mee. Waarom zou u als verkopende huiseigenaar meedoen?
Energie krijgen wat u verwacht - Gastblog Eenvoud energie
Geplaatst op: 17 februari 2018
Het veranderen van energieleverancier is voor veel mensen een groot avontuur. De cruciale vraag is dan: hoe krijgt u wat u verwacht? En wat als u niet krijgt wat u verwacht
Hengstenkeuring 2018
Geplaatst op: 31 januari 2018
Van woensdag 31 januari tot en met zaterdag 3 februari a.s. is onze makelaar Harry Boertjes te vinden op de Hengstenkeuring in de Brabanthallen in Den Bosch.
Waarom zou iedereen moeten paardrijden?
Geplaatst op: 26 januari 2018
Paardrijden is een fantastische sport, daar zullen de meeste ruiters mee instemmen. Maar paardrijden is niet alleen leuk, het is goed voor lichaam en geest!
Tips voor huizenzoekers
Geplaatst op: 18 januari 2018
Ben je op zoek naar een huis? Dan weet je dat dit een belangrijke keuze is in je leven. Een huis is niet zomaar iets wat je koopt. Daarom kan iedereen wel een aantal goede tips gebruiken, wij hebben er een aantal op een rij gezet. 
Veel mensen laten geld liggen bij hun hypotheek.
Geplaatst op: 12 januari 2018
Uit onderzoek van vereniging Eigen Huis is gebleken dat 90% van de huizenbezitters bij het verlengen van de hypotheek akkoord gaat met het voorstel van hun zijn of haar bank.
Wijzigingen woning-/hypotheekmarkt in 2018
Geplaatst op: 19 december 2017
Welke wetswijzigingen vinden er plaats in 2018 met betrekking tot de woningmarkt? De NVM Juridische Dienst zet de belangrijkste wijzigingen voor de vastgoedmarkt voor u op een rij.
Hypotheekrente laag
Geplaatst op: 19 oktober 2017
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van verlaging van uw vaste kosten?
Bel 0522-462844 voor een gratis 1e afspraak, geheel vrijblijvend, met Piet van Lente.
Boertjes financiële diensten: 100% onafhankelijk financieel advies, ook voor hypotheken.