Mijn favorieten

Is dit het moment om te kopen of te verkopen?

Is dit het moment om naar uw volgende woning te gaan?

Droomt u van die ene woning op de hoek? Heeft u een favoriete wijk of wilt u liever naar het buitengebied? Heeft u praktische redenen waarom u naar een grotere of kleinere woning wilt verhuizen? Omdat de kinderen de deur uit zijn, u gaat samenwonen of vanwege  andere zorgbehoeften? Dan is het goed om te weten dat er verschillende ontwikkelingen zijn, waardoor het juist nu een goed moment kan zijn om uw woning te verkopen of te kopen. 
 

Ontwikkelingen op de woningmarkt bieden kansen

Zo lijken de enorme prijsstijgingen te temperen, is er veel vraag naar bepaalde woningen, zoals twee-onder-één-kapwoningen en seniorenwoningen en juist in verhouding veel aanbod van vrijstaande woningen. In iedere gemeente is de situatie anders. Dit heeft effect op de woningprijzen en biedt andere kansen. Door overwaarde op uw woning, in combinatie met de lage hypotheekrente en goede financieringsmogelijkheden, zou u misschien die stap naar een volgende woning nu toch al kunnen maken. Uw netto woonlasten zouden niet eens veel hoeven te veranderen in bepaalde situaties.
 

Wilt u weten of dit voor u het moment is om te verkopen en/of te kopen? 

Kom naar de NVM-informatieavond. Wij van aaRa rentmeesters & makelaars en Boertjes Makelaardij organiseren samen met Vechtstede notarissen, Notariaat Ritsma  en Boertjes Hypotheken de “Is dit het moment”-avond.
 
DOE DE CHECK, klik op de NVM mus!
 

Kom naar de informatieavond

Tijdens deze avond hoort u alle details over de woningmarkt in uw regio. Verder krijgt u inzicht in de vraag- en aanbodaantallen van alle type woningen in de verschillende buurten van gemeente Dalfsen en Staphorst. Wij wijzen u op alle mogelijkheden die relevant kunnen zijn als u kleiner of groter wilt wonen of lagere woonlasten wilt. We laten mogelijkheden voor een zo gunstig mogelijke hypotheek zien en relevante zaken van de notaris. In 2 uur bent u helemaal bijgepraat. Na afloop is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen met betrekking tot uw persoonlijke woonsituatie. 
 

Komt u naar de “Is dit het moment?”-avond?

Maandag 28 oktober a.s. van 19.30 uur tot 21.30 uur 
in Hotel Waanders, Rijksweg 12 in Staphorst

Met hoeveel personen wenst u naar deze avond te komen? Meld u nu aan via NVMStaphorsteo@gmail.com!
Wij kijken uit naar uw komst, de koffie en lekkere hapjes staan klaar!