Mijn favorieten

Hypotheken

Alles in huis, dat betekent ook dat wij u financieel kunnen adviseren over hypotheken. Wij zijn 100% onafhankelijk en hebben toegang tot alle betrouwbare geldverstrekkers.
 
Gratis adviesgesprek
Het eerste adviesgesprek is bij ons gratis. Hierin bekijken we globaal uw mogelijkheden en maandelijkse financiële lasten. Perfect wanneer u zich aan het oriënteren bent, dan bent u zich bewust van uw financiële mogelijkheden. Wilt u een afspraak plannen met onze hypotheekadviseur? Bel 0522 – 46 28 44 of vul onderstaand het gratis contactformulier in.
 
Duidelijkheid over de kosten
Wij werken al jarenlang met een vast tarief voor onze hypotheekdiensten, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Het complete traject voor advies en bemiddeling kost u € 2.500,-. Afhankelijk van producten/diensten kan dit bedrag zelf nog lager uitvallen en in uitzonderlijke gevallen soms hoger. Bijkomend voordeel is dat deze financieringskosten eenmalig aftrekbaar zijn, dus u ontvangt van de belasting een groot deel terug.
 
Wij denken samen met u vooruit, u investeert namelijk in uw toekomst
Een eigen woning of bedrijf is niet zomaar een investering. U bent er trots op en het is een mooie manier om een vermogen op te bouwen. Bij de aanvraag van een hypotheek bekijken we uw huidige situatie en gaan wij een planning maken voor de toekomst. Bij veranderingen komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij luisteren naar uw persoonlijk verhaal, uw wensen, mogelijkheden, ideeën en dromen; Na het gesprek weet u waar u aan toe bent én welke hypotheekvorm aansluit op uw situatie. 

Bel ons voor een gratis 1e adviesgesprek op 0522 – 462844 of vul het gratis contactformulier in.
 
 

Reviews

Veel van uw voorgangers waren erg tevreden over onze dienstverlening. Op de onafhankelijke site Independer.nl staat een groot aantal reviews van onze vorige klanten. 

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring