Mijn favorieten

Welkom bij Boertjes Makelaardij

Maak gebruik van onze veelzijdigheid en ruim 70 jaar ervaring! Onze specialisten helpen u graag met bemiddelen bij aan- en verkoop van:

• Woningen in Stad en Land
• Paardenobjecten particulier
• Paardenobjecten professioneel
• Bedrijfspanden
• Agrarisch onroerend goed
 

Geschiedenis

Boertjes Makelaardij en Financiële Diensten bestaat al sinds 1945, vanaf het moment dat Jan Boertjes het kantoor overnam van wijlen Makelaar ten Kate in Dedemsvaart. In eerste instantie was het kantoor gevestigd in een statig herenhuis aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart. In 1981 behaalde Harry Boertjes zijn makelaarsdiploma en nam meteen samen met zijn echtgenote Irma het kantoor over van zijn vader. Het gezin woonde destijds boven het kantoor. Eind jaren tachtig is het kantoor verhuisd naar de Julianastraat in Dedemsvaart en al vrij snel daarna volgde een tweede vestiging in Staphorst.

In de garageboxen naast de slijterij van Pastoor aan de Gemeenteweg werd een start gemaakt. Voor de grote nieuwbouwuitbreiding bij Staphorst-Zuid (De Slagen), hebben wij destijds een groot traject van grondaankopen voor de plaatselijke aannemers mogen begeleiden en later ook de woningen verkocht. Ruim 20 jaar werd het kantoor in Staphorst gerund door medewerkers, met directe betrokkenheid van Harry en Irma Boertjes vanuit de vestiging in Dedemsvaart.

In 2012 is Harry zelf als makelaar vanuit Staphorst gaan werken en al snel volgde dochter Carmen Boertjes ook in de voetsporen van opa en vader. Sinds 2015 zijn alle werkzaamheden voor makelaardij en hypotheken geconcentreerd in Staphorst. Vanuit dit centraal gelegen kantoor werken wij met veel plezier in een grote regio voor woningmakelaardij, bedrijfsmatig, agrarisch en paardenobjecten. Ook hypotheekadvies behoort nog steeds tot het dienstenpakket.

 
Verberg kaart

Vestiging:

Boertjes Makelaardij Staphorst

STAPHORST

Gemeenteweg 75
7951 CE Staphorst
KvK nummer: 05068129