Mijn favorieten

Woning of bedrijf huren

U wilt een woning verhuren? Of u wilt een woning huren? Wij hebben een groot aantal huurobjecten in ons beheer, zowel particulier als bedrijfsmatig. Iedereen die via ons een woning huurt dient te voldoen aan de NVM-woontoets. Een stukje garantie voor zowel de huurder als verhuurder.
 
Wilt u een woning of bedrijfsobject huren?
Heeft u ons actuele aanbod aan huurwoningen bekeken en staat er een geschikte woning tussen? Bel ons voor een afspraak om de woning te bezichtigen, neem tijdens deze afspraak alvast een kopie mee van uw legitimatie voor de NVM-woontoets.

Heeft u een woning die u wilt verhuren?
Wilt u zeker zijn van de juiste verhuurprijs, een check op kredietwaardigheid en een identiteitscontrole? Alle woningen die wij verhuren worden voor de verhuur gecontroleerd, dit om alle risico’s voor de verhuurder en huurder zeker te stellen. Daarnaast dient de huurder te voldoen aan de NVM-woontoets, een tal van punten waardoor een verhuurder meer garantie heeft op een geslaagde huurtermijn. De kans op illegale bewoning, hennepteelt en verhuur aan personen met een vals legitimatiebewijs wordt zo geminimaliseerd.
 
Bedrijfsmatig huren of verhuren
Wanneer u een bedrijfsruimte gaat verhuren of huren is het gebruik van de huurder van groot belang. Past dit binnen het geldende bestemmingsplan? Is er een milieuvergunning nodig en is dit überhaupt mogelijk? Wij zijn zeer ervaren in Staphorst, Rouveen, Meppel, Balkbrug, Nieuwleusen, Dedemsvaart en omgeving en kennen de meeste bedrijfspanden. Graag onderzoeken we alle mogelijkheden, zodat u als huurder en verhuurder zeker bent van een positieve huurtermijn.
 

Woning huren

Regelmatig hebben wij woningen voor lange of kortere periode te huur. Kijk daarvoor bij ons aanbod huurwoningen.

Voordat u een woning kunt huren, voeren wij altijd de NVM Woontoets uit. Dit is een deskundige screening naar de identiteit en kredietwaardigheid van een toekomstige huurder

De NVM Woontoets bestaat uit 3 onderdelen:

  • ID-verificatie
  • Creditcheck
  • Specifieke woonvragen