Mijn favorieten

Taxaties

Voor alle soorten taxaties op het gebied van onroerend goed kunt u bij ons terecht. Een aanvraag voor een hypotheek is de meest voorkomende reden van een taxatie. Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en TaxateursUnie en zijn bevoegd om gevalideerde taxaties uit te voeren. Een gevalideerd-rapport is noodzakelijk bij de aanvraag van een hypotheek. Een taxatierapport kunt u ook nodig zijn bij o.a. een boedelscheiding of andere fiscale doeleinden.

Vraag direct een NWWI-taxatierapport aan >

 

 


 

Boertjes Makelaar is gespecialiseerd in taxaties voor:

 
Kennis en ervaring
Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent ruimtelijke ordening, milieuwetgeving en bouwkundige zaken. Ook via de NVM zijn we aangesloten bij een gespecialiseerde vakgroep en staan we ingeschreven in het NRVT-register, wat ons verplicht op een deskundige wijze te taxeren en ons jaarlijks te laten bijscholen. Prettig voor u, want zo bent u zeker van de juiste kennis en ervaring.
 
Bedrijfstaxaties
Omdat wij veel ervaring hebben in bedrijfsobjecten, paarden- en agrarische objecten zijn wij tevens gecertificeerd TMI-taxateur. U ontvangt een zeer goed onderbouwd en transparant taxatierapport die goedgekeurd is bij alle geldverstrekkers. Wilt u een bedrijf kopen? Vraag dan een TMI-taxatierapport aan.

 

Vraag direct een TMI-taxatierapport aan >
 

Bedrijfstaxaties

Speciaal voor het taxeren van bedrijfs onroerendgoed en paardenbedrijven zijn wij gecertificeerd TMI-taxateur. 

Taxaties uitgevoerd in TMI is de nieuwe standaard voor banken en andere geldverstrekkers. Met dit systeem ontvangt u een zeer goed onderbouwd en transparant taxatierapport. Deze rapporten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaards in de markt. 

Woning van de maand