Mijn favorieten

PaardenobjectenOns specialisme


Eén van de speerpunten van Boertjes Makelaardij is de bemiddeling bij aan- en verkoop van professionele paardenbedrijven. Onze passie voor de edele viervoeter en ruime ervaring in de bedrijfstak hebben geleid tot uitgebreide kennis van maneges, pensionstallen en woonboerderijen. Deze jarenlange ervaring heeft ons niet alleen een landelijke maar ook een internationale reputatie bezorgd onder zowel professionele ondernemers als particuliere paardenliefhebbers.
 

­

Groot netwerk

 

Door jarenlang bestuurswerk binnen de agrarische vakgroep van de NVM en diverse functies binnen de paardensector weten we de weg in "paardenland". Wij hebben goede contacten met organisaties zoals sportorganisatie KNHS, paardenstamboek KWPN en federatie voor ruitersportcentra FNRS. Ook zijn we regelmatig te vinden op regionale en landelijke paardenevenementen, zoals bijvoorbeeld de KWPN Hengstenkeuring, Indoor Brabant, Horse Event en CSI Jumping de Driehoek. Op die wijze spreken wij onze vele contacten binnen de paardensector. We weten wat er speelt en hoe we de juiste doelgroep kunnen bereiken.­
 

­

Taxaties

 

Als kantoor zijn wij zeer breed actief. Kennis van paardenobjecten en bedrijfs onroerend goed kunnen wij combineren in het uitbrengen van de juiste waarde van uw object. Als gecertificeerd taxateur voor het taxatie management instituut (TMI) kunnen wij de juiste taxatie uitbrengen, bijvoorbeeld voor uw geldverstrekker. Veel banken vragen tegenwoordig een jaarlijkse taxatie voor het dossier. Landelijk zijn er slechts enkele makelaars met de juiste kennis om deze taxatie uit te brengen. Graag helpen wij u hiermee verder.
 

­

Aanbod paardenobjecten

 

Op onze internetsite vindt u het actuele aanbod paardenobjecten op zowel professioneel als particulier gebied. Via onderstaande buttons vindt u ons aanbod. Graag maken wij met u een afspraak voor bezichtiging van één van deze mooie locaties.


          ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­

Taxaties, aan- of verkoop


Graag helpen wij u bij de verkoop van uw paardenobject.

Ook kunt u ons inschakelen als uw adviseur bij aankoop
 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

staphorst@boertjes.nl of 0522-462844