Mijn favorieten

Hypotheken


Financieel Advies 

Boertjes biedt u overzicht en duidelijkheid in het oerwoud van hypotheken, maar ook van sparen, beleggen en kredieten. Vanzelfsprekend draait alles om het optimale rendement van uw geld. Wij hebben toegang tot alle betrouwbare Nederlandse en een aantal buitenlandse geldverstrekkers en zijn daardoor 100% onafhankelijk. Onze specialisten kennen de weg, zijn uitstekend opgeleid en hebben veel ervaring. Het bedrijf bestaat ruim 65 jaar! 
 

Zonder Provisie!

We beginnen met een kosteloos 1e gesprek waarin onze dienstverlening uitgelegd wordt en uw mogelijkheden en maandelijkse financiele lasten globaal berekend worden. Vanaf 2013 is het niet meer toegestaan om op provisiebasis te adviseren. Aangezien dit al langer mogelijk was en het beter bij onze bedrijfsfilosofie past werken we al 4 jaar op deze manier. 

Bij het 2e gesprek begint het echte adviestraject. Afhankelijk van uw voorkeuren bestaat dit traject vaak uit meerdere gesprekken. De kosten hiervoor zijn € 1.250,-.
Uit het adviestraject komt vaak een concrete aanbeveling. Indien u wilt dat deze aanbeveling uitgevoerd gaat worden, dan komt u in de bemiddelingsfase waarvoor wij maximaal € 1.250,- rekenen, waardoor het gehele traject bruto € 2.500,- kost. Afhankelijk van het aantal diensten/producten kan dit bedrag lager uitvallen. Deze (en eventuele andere) financieringskosten zijn eenmalig aftrekbaar dus u ontvangt van de Belastingdienst een fors deel terug. 

Zie ook ons dienstverlenings document
 

Investeer 1 uur in uw toekomst!

Een eigen woning of bedrijf, van welke grootte en soort dan ook, is naast een trots bezit ook vaak een manier om een spaarpot op te bouwen. Wij luisteren naar uw persoonlijk verhaal, uw wensen, mogelijkheden, ideeën en dromen. In onze financieringsplannen houden wij rekening met uw huidige situatie én met uw plannen voor de toekomst. In 1 uur weet u waar u aan toe bent.

 

Bel voor een gratis 1e gesprek! 

Telefoon: 0522 – 462844

 
Uw financieel adviseur in de regio Dedemsvaart, Staphorst en Zwolle

Piet van Lente
 

Boertjes Hypotheken en Financiële Diensten

Veel van uw voorgangers waren erg tevreden over onze dienstverlening. Op de onafhankelijke site Independer.nl staat een groot aantal reviews van onze vorige klanten.