Mijn favorieten

Hypotheken

Alles in huis, dat betekent ook dat wij u financieel kunnen adviseren over hypotheken. Wij zijn 100% onafhankelijk en hebben toegang tot alle betrouwbare geldverstrekkers in binnen- en buitenland.
 
Gratis adviesgesprek
Het eerste adviesgesprek is bij ons gratis. Hierin bekijken we globaal uw mogelijkheden en maandelijkse financiële lasten. Perfect wanneer u zich aan het oriënteren bent, dan bent u zich bewust van uw financiële mogelijkheden. Wilt u een afspraak plannen met onze hypotheekadviseur? Bel 0522 – 46 28 44 of vul onderstaand het gratis adviesgesprekformulier in.
 
Duidelijkheid over de kosten
Wij werken al jarenlang met een vast tarief voor onze hypotheekdiensten, al een aantal jaren voordat er in 2013 een verbod op advieskosten op basis van provisie werd ingevoerd. Het complete traject kost u € 2.500,-. Afhankelijk van producten/diensten kan dit bedrag zelf nog lager uitvallen en in uitzonderlijke gevallen soms hoger. Bijkomend voordeel is dat deze financieringskosten eenmalig aftrekbaar zijn, dus u ontvangt van de belasting een groot deel terug.
 
Wij denken samen met u vooruit, u investeert namelijk in uw toekomst
Een eigen woning of bedrijf is niet zomaar een investering. U bent er trots op en het is een mooie manier om een spaarpot op te bouwen. Bij de aanvraag van een hypotheek bekijken we uw huidige situatie, maar proberen we voor zover mogelijk plannen te maken voor de toekomst. Zodat u bij veranderingen niet voor verrassingen komt te staan.


Bel ons voor een gratis 1e adviesgesprek op 0522 – 462844 of vul het gratis adviesgesprekformulier in.
 
 

Reviews

Veel van uw voorgangers waren erg tevreden over onze dienstverlening. Op de onafhankelijke site Independer.nl staat een groot aantal reviews van onze vorige klanten. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring