Mijn favorieten

Webinar over I&R van paarden voor álle hippische ondernemers

Als makelaar en taxateur zijn wij gespecialiseerd in paardenobjecten. De Federatie van Nederlandse ruitersportcentra (FNRS) is daarin één van de partners, waarbij wij de leden regelmatig ondersteunen met advieszaken rondom hippisch vastgoed. Een zeer actueel onderwerp is de I&R van paarden per 21 april a.s. (Lees daarover meer in deze link).

FNRS organiseert op donderdag 25 februari om 14.30 uur een webinar over de identificatie en registratie (I&R) van paarden. Dit webinar is speciaal bedoeld voor hippische ondernemers met een manege, trainings-, (op)fok- of pensionstal. Het webinar is niet bedoeld voor particuliere paardeneigenaren. Dit webinar is opengesteld voor álle hippische ondernemers, bestuurders van verenigingen met een eigen accommodatie zijn ook van harte welkom.

Tijdens het webinar leggen mr. drs. H. Lommers van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en prof. dr. M.M. Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan van de faculteit diergeneeskunde universiteit Utrecht uit waarom de registratieplicht er komt en hoe dit praktisch voor u als ondernemer gaat werken. Er is tijdens het webinar ruimte om vragen te stellen via de chat.

Heeft u nu al vragen, dan kunt u deze alvast insturen ondernemersdesk@fnrs.nl. FNRS zorgt er vervolgens voor dat deze vragen zo veel mogelijk tijdens het webinar behandeld worden. Vragen die niet tijdens het webinar kunnen worden beantwoord zullen later worden teruggekoppeld. FNRS heeft nauw contact met LTO Nederland om te voorkomen dat informatie, vragen en antwoorden dubbel uitgewerkt worden.

Het webinar is GRATIS bij te wonen voor alle hippische ondernemers met een manege, trainings-, (op)fok- of pensionstal. Bestuurders van een vereniging kunnen zich ook kosteloos aanmelden.

Aanmelden FNRS-leden:
https://www.fnrs.nl/kalender/activiteit/274-webinar-identificatie-registratie

Geen FNRS-lid? Dan kunt u zich hier aanmelden:
https://www.fnrs.nl/formulier/55