Mijn favorieten

Kerst 2020 en nieuwjaar 2021

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar, in vele opzichten. Bij verschillende bedrijven kunt u niet meer persoonlijk terecht omdat alle medewerkers thuis werken. Bezichtigingen vinden plaats met mondkapjes en handschoenen en bij afspraken op kantoor zitten we achter een kuchscherm. Wel zijn we blij dat wij u op deze manier toch persoonlijk van dienst kunnen zijn. Want in een tijd met veel digitale contacten, kunt u bij ons gelukkig nog met echte mensen spreken.

U gaf ons uw vertrouwen om met de passende maatregelen gebruik te maken van onze dienstverlening. Samen hebben we op deze manier zoveel mogelijk zaken op een goede manier door laten gaan. Bedankt daarvoor!
Ons kantoor was, is en blijft open om u verder te helpen met een passende hypotheek en de aan-, verkoop en taxatie van uw woning of bedrijf. Ook in 2021 staan wij weer voor u klaar!

Wij wensen u veel gezondheid en woongenot in het nieuwe jaar!

Rondom de feestdagen is ons kantoor zoveel mogelijk geopend volgens de normale werktijden van 8.30 - 12.30 uur en van 13.30 - 17.30 uur. De volgende dagen zijn wij gesloten:

Eerste kerstdag vrijdag 25 december 2020
Oudejaarsdag donderdag 31 december 2020
Nieuwsjaarsdag vrijdag 1 januari 2021

Met vriendelijke groet,

Boertjes Makelaardij en Hypotheken

Alfred, Anne, Annet, Carmen, Danielle, Evelien, Harry, Irma, Jan, Janneke, Tanja en Wouter.